Sunday, October 30, 2011

more about yesterday.

jag hade faktiskt mycket roligare igår än jag trodde att jag skulle ha. i början va det rätt segt och tråkigt, och jag ville helst bara gå hem. men ju längre tiden gick desto roligare blev det faktiskt. kanske är därför det slutade upp med att jag gick och la mig strax efter fyra.. haha
nej men vi pratade och skrattade och dansade (ja tom jag dansade, tre gånger dessutom) det va ruskigt skönt att komma bort en stund och få tänka på annat. många blev förvånade över att jag inte drack, men jag dricker inte alls längre. funkar bättre utan.
när alla hade gått hem så skulle jag skjutsa hem Robin och Marcus och då slutade det med att jag kickade Marcus ass i guitar hero och Robin visade mig någon trolljägarfilm. Till slut höll bägge dom på att somna så jag fick helt enkelt åka hem och sova jag med. Men kul hade jag! :)

No comments :

Post a Comment