Sunday, November 27, 2011

Om helgen.

haha väldigt dålig update i helgen, men så måste det få vara ibland med. jag har iaf haft en superhelg som började med att jag och Elsa åkte till stan på fredagen och sen bar det av mot nordmaling där vi hängde med hennes lillasyster och sen åkte vi och träffade vickan och sen memme :D

senare på kvällen bar det iväg mot hörnefors, kom hem därifrån igåreftermiddag och hjälpte brorsan skruva i bilen. sen på kvällen igår så var jag chaufför åt mamma som skulle på middag med jobbet i stan, så medans jag väntade på henne så åkte jag förbi sushie :D  sen när jag kom hem igen så blev det film med marcus och det är typ vad jag gjort idag också, utom att springa upp och ner med lådor åt mamma som skulle hänga upp adventsljusen :p
nu har jag precis ätit lax och potatis (som faktiskt va väldigt gott) och nu blir det att bara låta maten smälta :)


No comments :

Post a Comment