Thursday, November 3, 2011

there's more!

och just när ni kanske trodde att jag skulle få en lugn stund, icket! strax bär det iväg till Bjurholm för lillebror ska ju på kurs så någon måste ju köra honom, och efter det så ska jag köra min bror till jobbet så jag vet inte riktig när jag kommer hem eller hur otroligt död jag kommer vara då..
ska försöka ta morgondagen till att ta igen mig så att jag är pigg och glad på lördag!

och så kör vi en plus/minus på detta också, king.
- lite sömn
- lite tid för att äta
- kommer däcka i sängen astidigt ikväll

+ kommer däcka i sängen astidigt ikväll (haha vet egentligen inte om det är plus eller minus så det får vara båda)
+ kul att hänga med storebror
+ skönt att flänga runt och inte hinna tänka
+ köra massor med biiiiil!

No comments :

Post a Comment