Sunday, December 4, 2011

About my weekend!

Har haft en underbar helg!
Fredagen har ni ju redan hört om, och sen igår så sov vi ut länge och låg sen och drog oss i princip hela dagen..galet skönt! där vid halv sex blev det lite dags att kliva upp då vi skulle vara hos Lillis på middag klockan sex ungefär, vi gjorde oss i ordning och medans jag sminkade mig kom Nygren och Nicke hit så vi gick tillsammans hem till Fredrik. Maten va sjukt god och sällskapet va himla trevligt :) Men det blev ändå en rätt tidig kväll för oss, så när vi kom hem såg vi film och gick sen och la oss. Nu åkte Marcus till jobbet för ungefär 30 minuter sen så jag har packat ihop mina grejer och ska börja rulla hemåt nu. I regnet :( det kan ju inte regna i december!

Det enda som egentligen hade kunnat göra helgen ännu bättre hade varit om jag hunnit träffa Elsa också :(
Ska lägga upp lite bilder när jag kommit hem, lääjtöör!

No comments :

Post a Comment