Friday, December 2, 2011

Babbel.

dålig update idag, men jag har haft massa roligt för mig så :)
vaknade typ sex, drog mig en stund och gick sen ner och väckte pappa så vi kunde gå ut och börja i lagårn. när vi var klara med allting så åkte jag och Marcus med pappa in till stan för att hämta mammas bil. när vi sen bytt bil med mamma på hennes jobb så åkte vi hem till mig så jag fick plocka ihop lite saker innan vi åkte till hörnefors :) lillis och lundgren kom förbi och drack några öl innan dom åkte in mot stan, så sussie kom hit och höll mig sällskap medans jag väntade på min bror. när han kom körde vi in honom till stan, hämtade min syster och drog på max för att käka, sen köpte vi snus åt mamma och pappa innan vi åkte tillbaka till hörnefors där vi nu sitter och ser film :) väntar på att killarna ska ringa och vill ha hämtning :p höhö
det blev himla babbligt nu.. haha
seeya

No comments :

Post a Comment