Tuesday, December 6, 2011

Goodnight sweetheart, well it's time to go.

woho! roligt med så många besökare idag, inte mindre än 132 unika sidvisningar :) höhö
om ni är nya här så hoppas jag att ni gillar bloggen och fortsätter läsa :D

jag ligger i sängen just nu och har spelat spel på facebook..haha. har inte så mycket annat att göra just nu, funderade på att se greys men kände att jag inte orkade så då lät jag bli.
nu blir det nog snart sängen iaf, hade tänkt färga håret ikväll men det orkade jag inte heller så det får bli imorgon :D ska göra mig av med min sista bruna hårfärg nu så får vi se vilken färg det blir sen :D

meene jaa.. imorgon ska jag åka in till stan och köpa en ny skarv till bilen, gå på ett möte och svänga förbi systeryster med mina andra syskon. hela syskonskaran i samma lägenhet, hur ska det gå? hehe. sen på kvällen blir det helt enkelt att laga bilen så jag har den på torsdag, för TAGGA TORSDAG! :'D wiiiiiiiiiiiiie
haha nu svamlar jag bara, så lika bra att sluta skriva och uppdatera mer imorgon..godnatt!

No comments :

Post a Comment