Sunday, December 11, 2011

I hate sleeping alone.

Ligger i sängen, själv för första gången sen i torsdags tråkigt nog. Men nu är det bara att se fram emot nästa torsdag! (tänk positivt)
Måste kolla över hur min planering för veckan blir också.. Imorgon får jag äntligen ihop det sista på bilen, så sen är det luftning som är lite svår att göra själv kvar. Tur lillebror slutar tidigt imorgon ;)
På tisdag, onsdag och torsdag har jag möten, sen ska jag försöka fixa en finurlig grej i veckan med <3

Man kanske borde kolla över det här med julklappshandel också? Bara knappt två veckor till jul nu så, det är nog dags. Men jag har mina idéer så det löser sig nog.
En sak jag stör mig massa på btw är att mina bilder blir så små när jag bloggar från mobilen nu mera..varför blir det så?? Förut har det ju funkat hur bra som helst.  Har ni något bra svar så dela gärna med er. Men nu ska jag nog lägga mig och se lite serier innan jag ska sova, blir att kliva upp tidigt imorgon. Godnatt!

2 comments :

  1. Det låter kanon! Bara att du hör av dig :)

    ReplyDelete
  2. Glöm inte det ni skulle städa också! :)

    ReplyDelete