Monday, December 19, 2011

Känner mig sådär sentimental.

det känns som att det va länge sen jag mådde såhär bra, och det är väl mestadels min egen förtjänst som börjat bry mig om mig själv men det är mycket Elsas och Marcus förtjänst också :)
Elsa är min bästa vän och har varit det i ungefär tre år nu, och det finns ingen i världen jag litar på så mycket som jag litar på henne. hon finns alltid där för mig och bara att prata eller vara med henne gör mig på bättre humör även på dom mörkaste dagarna. Jag skulle inte klara mig utan henne <3
Marcus och jag har känt varann ett tag nu och vi har alltid varit himla bra vänner men nu har det blivit mer än så. han gör mig lycklig på ett plan som jag aldrig känt förut och allting känns så bra och rätt med honom från första början. han får mig att känna mig trygg och glad och det behöver verkligen jag. puss på världens bästa pojkvän <3

nu har jag fått skriva av mig lite glada känslor, hoppas ni inte tröttnar på min smörja :)

1 comment :

  1. Åh, vad glad jag blir av att höra att du mår så bra! <3

    ReplyDelete