Tuesday, December 20, 2011

Oh well.

Blev ju såklart inge färga hår ikväll heller, och hur lönt hade det varit egentligen?
Får bli att jag färgar det på torsdag, innan jag åker eller något..det blir nog fint.

Har en del grejer som jag skulle vilja hinna göra, inte bara saker jag känner att jag borde utan grejer som jag vill göra också för att jag vet att det skulle få mig att må bra. Det känns som att jag inte hinner med så många må-bra-grejer just nu.
Men jag skulle iaf vilja
- styrketräna
- färga håret
- göra roliga sminkningar
- klippa till mitt löshår så jag kan använda det igen
- kanske klippa mitt eget hår
- ta ett bad
- fortsätta skriva på låten jag börjat på
- skissa, känner mig så inspirerad just nu
- städa mitt rum
- spela wii
- göra en till tatuering (jag kommer bli beroende och bara vilja ha fler, haha!)


Ja det där är väl iaf en del av grejerna jag skulle vilja göra nu när jag är ensam och för att få pyssla om mig själv. Jag måste bli bättre på att ta mig egen-tid och att spendera den bättre kanske. well well.

No comments :

Post a Comment