Wednesday, December 28, 2011

A scar simply means that you were stronger than whatever tried to hurt you.

ligger på soffan just nu och kikar runt lite på tumblr, det är ett rätt bra tidsfördriv måste jag då säga.
kan inte sova som ni kanske förstår av tiden på den här inlägget, jag försökte länge men det gick inte så jag gav upp helt enkelt. bättre att kliva upp och göra annat en stund. och den dumma magen som inte vill sluta göra ont. det är så tröttsamt.
och jag vet att jag är sämst och segast på att svara på kommentarer just för tillfället, jag har bara inte funnit någon ork. men det betyder inte att jag inte uppskattar alla era kommentarer mindre för det gör jag inte! ska ta mig i kragen och svara på dom, det tar ju egentligen inte direkt lång tid.

jag önskar att jag hade mina ritblock och pennor med mig, känner mig inspirerad och hade velat släppa ut kreativiteten på papper. det är så roligt att rita när fingrarna verkligen kliar efter att få göra det. och att bara lägga ner massor med tid på en skiss och kritisera den och "gör om gör rätt" tills man antingen blir för less för att ändra mer eller faktiskt nöjd. det sistnämnda händer väl inte mig alltför ofta. eller så är jag nöjd men när jag tittar på den dagen efter är jag inte nöjd längre. haha men ja, så kan det väl va.

No comments :

Post a Comment