Wednesday, February 15, 2012

About my day

idag har det egentligen inte hänt så supermycket. jag åt när jag klev upp, sen åkte jag och hämtade lillebror som varit i backen. vädret var prima så när vi kom hem så blev det ut med skotern och leka lite! HÖHÖ
efter det så fyllde jag spån och skottade av altanen, sen in och chilla lite med mamma. hon höll på att laga en massa mat så jag hjälpte till litegrann (men jag satt mest på soffan) och sen gick jag upp och pratade lite med elsa på msn. efteråt vart det ut och sopa av alla bilar tillsammans med lillebror så att vi kunde flytta på dom då pappa skulle skotta, sen köra tillbaka dom osv. hängde lite med lillebror och plockade lite på mitt rum men nu är det dags att sova tror jag, känner mig rätt trött och less.

bläää va sånna här inlägg blir tråkiga :( well well, godnatt

No comments :

Post a Comment