Tuesday, February 7, 2012

Jaha, då har man varit av vägen för första gången

Idag har det inte hänt mycket roligt, jag var hos tandläkarn mitt på dagen ungefär och då på vägen hem så lyckades jag då i min osmidighet åka av vägen. Jag fick stanna i en kurva och hade sen lite svårt att få fäste påväg upp från svängen då, så jag växlade upp, tvärfick fäste och dammade in i snödrivan. Som tur var körde jag ju pansarvagnen så både jag och bilen klarade oss utan en skråma!
Tur som jag hade så kände  pappa en vaktmästare i närheten som kom och hjälpte mig upp. Aja, så kan det gå liksom. Det gick ju bra och jag lärde mig ju något av det så det är ju bra. (positivt tänkande!)

Nu ligger jag bara i sängen och har sprängande huvudvärk (inte relaterat till olyckan) och väntar på att min älskling ska ringa :) sen blir det nog att försöka sova, låter städningen bli morgondagens problem..hehe

1 comment :