Wednesday, February 29, 2012

Vardagliga tråkigheter och lite roligt

Huvva, nu har man precis varit duktig och betalat in allting som ska betalas den här månaden så nu är man fattiglapp igen. Men sånt är livet.

Imorse åkte jag till Anton så han kunde hjälpa mig med wiiet lite..hehe. Och så fick jag ju hälsa på hundarna såklart, det var himla roligt! Under tiden låg Elsa och sova i min säng (jag var inte bara lite avis) och så fort jag kommit hem igen så bar det av mot stan. Jag och mamma släppte av Elsa på bussen till Siw och sen åkte vi och åt lunch med min syster innan mamma for på ett möte och jag tog bilen på lite ärenden. Sen åkte vi tillsammans ner på stan och kikade på lite, mamma handlade lite osv innan vi åkte till det sista mötet för dagen. Efter att det var avklarat så handlade vi bara och sen åkte vi hem!

När jag kom hem så såg jag att mina nya skor hade kommit!  woho
Och så har älsklingen kommit hem så jag ska packa ihop lite saker och åka dit nu för att få pussas och mysa lite, vi hörs imorgon helt enkelt! 

No comments :

Post a Comment