Saturday, March 24, 2012

About my rainy day

Väcktes imorse av att min storebror så snällt släppte in vilddjuret Charlie på mitt rum och han sprang ju direkt upp på kudden och ville helst vara på mitt ansikte.. KUL KILLE! haha
Så det var bara att masa sig upp, dra på sig kläder och sen ner och äta frukost. Tog med mig hörlurarna i bilen och slog på spotify och ja, jag somnade väl ganska direkt. Tycker det är mysigt att sova om man åker långt i bilen.


Väl framme tog jag och Robin en promenad med hundarna så dom fick sträcka på sig och så, det tyckte dom nog var himla roligt. Sen i väntan på att få gå in så gick vi upp till marknadsplatsen och hälsade först på Pasi som jag inte träffat på säkert ett halvår och sen gick vi till Elsa och Siw och stod där och pratade en stund. Fick träffa Soffi också, hon är så himla fin. 


Sen gick jag och Robin en till sväng med hundarna och då fick jag såklart syn på en Polaris RMK 800, ja en skoter! Alltså jag har ju blivit aningen skadad utav Marcus när det kommer till skotrar.. haha. Skulle hemskt gärna haft en till nästa säsong. Bara att börja spara!
Sen ställde vi ju ut lilla Boss och det gick väl inte så bra som pappa hoppats på men ändå. Han va så duktig så tyckte jag.. Mattes lilla fulkvalp! Det blev en sväng till på marknaden innan vi åkte hem, sov i bilen då också.. he he.. 


BUT WELL.. ska inte tråka ut er med mer text nu, ni får tre bilder helt enkelt! seeya

No comments :

Post a Comment