Wednesday, March 7, 2012

Babbel

Jag saknar bästavän, finns typ ingen jag har så roligt med! Och jag ser fram emot alla våra planer, störda eller ej.. HE HE.. vi kommer ha så sjukt kul, och hitta på så jävla mycket sattyg!

utöver det vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, hittade ett köksbord när jag städade Marcus lägenhet (ja han har ett köksbord, hör och häpna! haha) och sen gick jag på lite dammråttsjakt med snabeldraken..if you know what I mean..höhö
har även hängt med b1 och b2 ikväll, also known as min bror och min kusin Jonas. dom har ju som blivit en paketdeal, köp en betala för två! försökte lära dom att spela gitarr, men vet inte hur bra det gick egentligen. hörde en del förvirrade läten när jag for därifrån.

käkade våfflor och snackade med bästavän på skype för ett tag sen, vi smider onda planer helt hejvilt. så passa er i framtiden..LIKE A BAWS. nej men serious, it'll be legen -wait for it- dary!


och jag saknar min älskling, så trist att han blev tvungen att jobba den här veckan fastän han skulle varit ledig. vi som skulle hitta på massa bus och mysa. WELL WELL.. så kan det gå liksom. nu får jag ju istället mysa med katterna framför wiiet, fast det är rätt fint det också ibland.

No comments :

Post a Comment