Sunday, March 18, 2012

Just a little about my day

Idag har varit en bra dag, som började med en ordentlig frukost framför serier med älskling 
Efteråt så plockade jag bort medans Marcus for och hämtade släpet (och Kristian visade det sig) så vi kunde börja rulla hem mot Brännland. Dom hade dessutom tagit L200n så jag fick sitta i det pyttelilla baksätet..haha 
När vi kom fram så drog vi på oss skoterkläder och åkte ut till stugan där resten befann sig, så blev det fika och att vi satt och surrade litegrann. Zid va också med så han fick leka lite, himla mysigt! 


När vi senare hade lastat upp skotern på släpet och begav oss tillbaka mot Hörnefors så fixade vi lite grejer innan jag och Marcus for och handlade för att göra mat, så fort Kristian fick höra att vi skulle äta tacos så ville han också komma, så då åt vi med han medans vi såg serier på tvn.
Nu ligger jag och älskling i sängen och han har redan hunnit somna, och jag ska sova strax jag med, tänkte bara bjuda er på en snabb bild från min mobil!

Tog lite bilder idag med kameran också, men dom får ni se imorgon! SEEYA

No comments :

Post a Comment