Friday, April 6, 2012

About tuesday (Long post with alot of pictures!)

Ja jag hade ju lovat er en update från i tisdags, så nu kommer den!
(LOOOOL! Såg nu hur sjukt jävla långt det blev, ingen lär ju orka läsa det)


När jag gick till bussen på morgonen så var vädret helt underbart så jag hade dragit på mig mina pilots och lyssnade på musik. Att det var ganska kallt trots solen gjorde mig inte direkt mycket. 

På bussen träffade jag Katarina så vi satt och surrade hela vägen in, fint! När vi kom fram skildes vi dock och jag gick iväg mot Gina Tricot (som såklart inte hade öppnat än så jag fick sitta där utanför som någon himla stalker..HE HE HE)


Efter Gina gick jag på H&M och sen var jag som klar med allting jag skulle göra på stan. När jag klev ut på Vasaplan så kom precis en buss till strömpilen så jag hoppade på den direkt och åkte ner.

Väl där nere så passade jag på att springa på apoteket innan jag skulle in på Lernia, köpte bland annat ett lipsyl som såg ut att vara himla bra. Ni kan ju döma min förvåning sen då jag insåg att det luktade svartvinbär! haha


Mötet gick iaf himla bra och efter det satte jag mig som bara och väntade på bussen tillbaka till Vasaplan. Där sprang jag på en kompis från skolan som jag inte träffat på länge så snackade lite med henne innan jag gick till bussen vidare mot Nordmaling!


Jag köpte med mig lunch från Subway också som jag gottade i mig på bussen med spotify i lurarna! höhö
När jag kom fram mötte Alex mig på stationen och så gick vi förbi hans mamma och pappa påväg till honom. Sen drack vi te på balkongen och snackade skit ett tag, galet skönt faktiskt. Saknar att umgås med honom! whoop whoop.
Lite senare skulle vi starta en film och då klampade Samuel in genom dörren och satt där och såg film med oss. Fast han tittade inte så mycket på filmen utan pratade mest hela tiden. Det var en rätt skum film iaf, men den va bra ändå. 


Sen somnade jag på Alex soffa, social som jag är! x) Han lär inte sluta pika mig för det i första taget direkt. 
Jag missade bussen som jag hade tänkt ta först egentligen, men jag hade tur så jag fick stanna hos Alex tills nästa skulle gå. Vi kikade på klipp på youtube och sånt innan vi gick mot statoil. Jag skulle köpa en snusdosa så vi gick i god tid innan bussen gick. Helen kom också och sen slutade det med att dom skjutsade mig till Hörnefors typ fem minuter innan bussen kom..haha

No comments :

Post a Comment