Monday, April 2, 2012

Long post about my weekend

I fredags var jag med Elsa och Marcus tills jag skulle skjutsa Elsa till bussen, sprang på Nygren och Katte som bjöd över oss till Bjännberg på några öl. Vi for och jag agerade chaufför, fastän vi bara skulle stanna ett tag så kom vi inte tillbaka hit förän två ungefär.. haha.

I lördags var det asfint väder så vi drog in till stan och gick på bolaget, skinnjackan åkte på äntligen! Sen hjälpte Marcus Robban att få upp en säng på övervåningen, den var för bred för trappen så dom sågade bort en bit av väggen för att få upp den!

Sen åt vi middag med Lillis och så gjorde jag mig i ordning medans dom satt och pratade skit. Katte och Rebben kom över och sen dök Nygren och Sofia upp också! Så vi satt här och drack och pratade innan vi begav oss mot Bjännberg. Där var det slipskväll så vi skulle ta på oss varsin slips! haha. Det tog en stund innan allas slipsar såg normala ut.. 
Nygren blev tillslut trött så  vi började röra oss tillbaka mot Hörnefors där vi hängde ett tag till i Marcus lägenhet. Vid två ungefär blev Marcus trött och dom andra ville att jag skulle följa med till Madde och Philip så det gjorde jag! Kom väl tillbaka runt fyra någon gång och kröp ner i sängen med älskling och sov 

På söndagen var vi rätt sega, big surprise huh?
Marcus klev upp ganska tidigt och jag vaknade någon gång mitt på dagen av att jag hörde Kristians röst följt av Marcus som sa "schh, elenah sover!" haha. Sen satt Kristian och visade oss massor med skoter och mopedfilmer på internet innan han begav sig hemåt. Vi slöade en stund framför datorn innan Marcus pappa kom och hämtade oss och tog med oss till Hamnskär för att fira Robban! 

Nu har ni fått en massuppdatering om min helg, som för en gångs skull faktiskt va rätt händelserik :) 

2 comments :

  1. haha! sebbe såg ju lagomt kry ut i mitten..
    det tog ju tid med slipsarna bara för att jag var tvungen att knyta alla ;)

    ReplyDelete
  2. Vad heter barnen? ;O ser ju nästan ut som Jackie och Frank ;O

    ReplyDelete