Friday, May 25, 2012

Friday

Hej hej!
Idag har känts som en ruggigt lång dag, men det kan ju bero på att jag vaknade upp av mig själv 20 över 7 ungefär och har varit uppe och igång sen dess. Men det känns faktiskt himla skönt, trots att jag egentligen inte är någon morgonmänniska. Har inte varit det sen jag var pytteliten typ, om ens då.

Och jag måste få säga att det är verkligen galet skönt med en ren och städad lägenhet, man borde kanske städa såhär ordentligt oftare? Får börja göra det till en veckogrej iaf :)
Jag provade göra fransk manikyr på min själv för första gången idag också, känner mig lite efter då det känns som att alla andra tjejer började göra sånt i högstadiet åtminstone, men inte jag inte! Jag har aldrig ens haft någon annan till att göra det på mig innan nu, men så kan det gå. Dom blev ganska okej för att vara första gången, det är inte så att jag vill skrubba bort dom..haha

Nu ska jag göra mig i ordning för klockan åtta ska vi åka iväg och se bio med Kristian, kul med lite spontana planer! Bjuder er iaf på tre bilder från dagen. Ha det fint och sup med lite förstånd ;)

No comments :

Post a Comment