Tuesday, May 22, 2012

Nighty nighty


Idag har jag hunnit med mycket känns det som. Vad jag gjorde imorse vet ni ju redan, sen promenerade jag iväg och tog bussen in till stan och gjorde bort lite smågrejer innan jag mötte upp mamma och hon skjutsade hem mig. Då blev det grillrester till lunch och sen fixade jag bort lite saker på övervåningen innan jag och pappa gick ut och skulle sätta stängsel. Kusin Jonas dök upp och hämtade både ägg och mjölk så jag ställde mig och gjorde tunnpannkakor, det går alltid hem i det här huset! :)
Hängde med min storebror en stund, hämtade lillebror på tåget, packade ner mitt rum i lådor och sopsäckar och sen satt jag och hjälpte mamma med lite tekniska grejer.

Efter vad som känns som en galet lång dag så är det rätt skönt att gå isäng, känns lite konstigt att inte sova i älsklings underbart sköna säng dock!

No comments :

Post a Comment