Monday, June 11, 2012

Int se lönt

Känns ju inte sådär jättelönt att blogga just nu egentligen, dels för att det känns som att det händer så lite i mitt liv just nu och sen är det ju som ingen som läser heller så..haha :) får väl helt enkelt skriva för mig själv bara.

Idag har jag inte gjort många knop, vaknade av att dom va och byggde här utanför så det levde om i hela huset..nu är balkongen klar iaf ^^ så jag klev upp och gjorde fika, lite ledsen över att vakna utan älskling och sen behöva fika utan honom också :( men tur han har semester snart ♥
Sen kikade jag runt lite på internet ett tag, såg lite friends och tränade och sen spelade jag lite wow :D höhö NÖRD

Nu kommer Kristian hit när som helst tror jag och så ska jag klippa honom inför examen nu, tur vi gör det någon dag innan så han hinner dra rakapparaten om det ser förjävligt ut :P haha
I övrigt så har jag bara softat runt i mjukisbyxor och en t-shirt jag ärvt av lillebror idag, mysigt! 

No comments :

Post a Comment