Thursday, November 8, 2012

Hej hej

Här har det verkligen inte hänt mycket dom senaste dagarna! Kanske beror det på att det hänt desto mer på sidan om skärmen, jag har haft så otroligt lite ork att sitta vid datorn när jag kommer hem på dagarna.

Började ju som sagt min utbildning i måndags och då är dom två första veckorna en teoretisk del på Dragonskolan i Umeå, känns tungt att sitta bakom en skolbänk 08.00 -16.00 men det är himla kul också :) Får ju träffa en massa nytt folk och lärarna verkar jättebra så det är skönt. Har också fått veta vilken avdelning av volvo jag hamnar på om 1,5 veckor och det känns bra det också! :)

Ikväll ska jag och älskling åka ut till mina föräldrar i brännland och bara ha det gott, äta middag och umgås lite. Så nu vet jag inte vad mer jag ska skriva ^^
Har första provet imorgon, haha. Håll tummarna för mig!

No comments :

Post a Comment