Friday, January 11, 2013

30 second danceparty

Igår firade jag och Fanni att det blivit helg med 30-second-danceparty i omklädningsrummet! (ni som sett Greys fattar vad jag menar) haha

Idag sov jag ut ordentligt, och kan lova att det var skönt. Har sovit jättekonstigt hela veckan.. ><
Vaknade faktiskt av att min bror ringde så pratade med honom i ungefär en timme innan jag klev upp och drog på mig träningskläderna. Det blev bara basicövningar här hemma i vardagsrummet men det är ju bättre än ingenting. Nu har jag duschat och sitter och slöar lite framför datorn medans jag väntar på att Marcus ska komma hem. Ikväll ska vi åka in till stan och se the Hobbit! :D

English: Yesterday after work Fanni and I celebrated the weekend by having a 30 second danceparty in the locker room! (If you've seen Greys Anatomy you'll get it)

I started today by sleeping until noon, I actually woke up cause my brother called so I ended up talking to him for about an hour. Then I got up and put my workout clothes on and did some basic exercises, better than nothing. Now I'm just hanging at the computer waiting for Marcus to come home. We're going to see the Hobbit tonight! :D

No comments :

Post a Comment