Wednesday, January 16, 2013

sigh and a wall of text

Idag är en sån här dag då jag kom hem och bara kände för att lägga mig ner på soffan och somna.. Jobbet har flytit på bra och det har känts som att dagen gått fort men ändå är jag helt otroligt trött just nu, det kanske är den där stunden tidigare jag vaknade imorse. Vaknade innan väckaren av en väldigt skum dröm, men det är en annan historia.

Planen är iaf att jag och Sussie ska gå ut och gå idag också (ska försöka promenera varje dag) och jag kan helt ärligt tala om att idag hade jag hellre sluppit! Men så försöker jag vända på det och vara positiv, även en kortare runda är bättre än ingenting :) LÄÄJTÖÖR
English: I got home a while ago and I just wanna lay down on the couch and sleep, it's one of those days. It's been a good day at work and it felt short (time flew by) but still I'm exhausted right now, maybe it's because I woke up earlier than usual today. Woke up before my alarm cause of a really weird dream, but that's another story.

The plan is for me and Sussie to take a walk today to (trying to get it to be a routine to walk every day) and I can honestly say that I rather not! haha.. But I'm trying to be positive so even a shorter walk is better than no walk at all :) LATER

No comments :

Post a Comment