Wednesday, February 13, 2013

Instagram


Två bilder från instagram som jag lagt upp i veckan, först en från i måndags när jag kom hem och halvdog i soffan men huvudvärk framför serier och sen en från en gruppuppgift som vi hade på utbildningen idag som fick mitt huvud att i princip vilja sprängas.. haha 
Hoppas att ni alla har en roligare vecka än mig! 


English: Two pictures from instagram that I've posted this week. One from monday afternoon when I felt like dying a bit in the couch with my headache and one from an assignment we did today that made my head feel like exploding.. lol
I hope that you all have more fun than me! 

2 comments :

 1. Din grabb är så sjukt lik en som jag känner!
  Haha :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha jasså? ^^ har du någon bild/länk att visa? :)

   Delete