Thursday, May 16, 2013

Sick and tired of being tired.

(This post will be in swedish, you can use the translator to the right if you want to)


Jag är så otroligt less på att känna mig trött och hängig hela tiden, att aldrig riktigt känna att jag har någon ork till någonting. Visst, ibland när jag kliver upp så sprudlar det ork ur mig men oftast inte, eller så har den hunnit försvinna tills jag kommer hem från jobbet. 

Jag ska styra upp det här nu, jag ska styra upp allting. Ska fortsätta motionera och röra på mig regelbundet men jag måste verkligen kolla över hur jag äter och sover..för det ser inte bra ut. Jag äter alldeles för mycket skit rent ut sagt och det märks på kroppen. Sen hjälper det ju inte att jag är sämst i världen på att gå och lägga mig i tid heller. När jag tänker på hur mycket skit jag stoppar i mig så känns min kropp mer och mer som en soptunna, och så ska det ju inte vara. 

Jag har ju bara en kropp, och jag kommer få dras med den resten av livet så jag måste börja behandla den bättre så att den faktiskt orkar med resten av livet också. 

---

Sorry for a boring blabbing post but I needed to vent a little. Some of my posts will be in swedish from now on but you can use the translator in the right menu to translate. Everything may not be translated correctly but yeah.

2 comments :

  1. Jag känner igen mig i det här, för mycket skit ger ingen energi. Men äter man lite bättre ett tag så blir det bättre. Kram

    ReplyDelete