Monday, March 10, 2014

When you don't know what you're looking to find

Jag känner mig rastlös, sådär så att det praktiskt taget kryper under huden och jag vill bara göra göra göra massor med saker, men jag vet inte riktigt vad. Så istället spenderar jag dagarna med att hitta inspiration, drömma om grönare tider och fundera över livet. Jag är i ett sånt state of mind att jag önskar att jag visste precis vad jag vill göra med resten av mitt liv, men jag har ingen aning what so ever. Det skrämmer mig lite, men inte lika mycket som det hade gjort för något år sen.

Jag känner ett sug efter att fotografera också, vackra inspirerande bilder som betyder någonting för någon. Och jag vill rida, ÅÅH vad jag saknar att rida, eller att överhuvudtaget pyssla om en häst, så himla mysigt. Men det är inte direkt ultimat att kolla efter hästar nu, fast älskling sa ju iofs att jag fick ha den i köket. Fast det blir väl tokigt.

Summan av kardemumman är att allting just nu känns väldigt grått och trist, när jag vill ha massor med färg och ljus av alla dess slag. Kanske får sätta mig ner och rita mina egna färger, vi får väl se.

No comments :

Post a Comment