Saturday, May 24, 2014

Thunder

Ligger i sängen och lyssnar på åskan, tänker tillbaka på när jag var liten och pysslade om hästarna i timmar när det åskade. Jag intalade mig själv att jag höll dom lugna, men i själva verket kanske jag bara höll mig själv lugn.

Jag kunde inte tänka mig att det skulle åska idag när jag på förmiddagen satt lite mer än en timme på balkongen och njöt av solen och lugnet tillsammans med lite fin musik. Jag lider lite med dom som är på kulturnatta i Umeå ikväll i det här vädret, fast här regnar det då inte iaf så får väl hoppas att det inte regnar där heller.

Imorgon ska vi ut till brännland mitt på dagen och fira min mamma på morsdag, sen på eftermiddagen blir det att åka och fira svärmor. Tänkte ta med mig kameran så då kanske det kommer upp lite bilder på kvällen.
Har fått tillbaka suget att fotografera, så jag tänkte försöka ta tillvara på det. Det är ju roligt att ha mycket bilder att titta tillbaka på.

------

I'm in bed listening to the thunder outside, remembering how I used to spend hours with my horses during weather like this as a kid. Convincing myself that I was keeping them calm when they probably kept me calm instead.
I never would've predicted weather like this when I this morning spent a little bit over an hour on the balcony enjoying the sun and some music.

Tomorrow we're going to celebrate mothers day first with my mom and then with my mother in law, I'll bring my camera so maybe I'll post some pictures tomorrow night.

No comments :

Post a Comment